background image

Berätta för oss
om du inte är nöjd

Ibland gör även vi fel. Då vill vi veta det. Det ger oss möjlighet att förhindra att det händer igen. Vi strävar alltid efter att bli ännu lite bättre och arbetar med ständiga förbättringar enligt ISO 9001 och 14001. Därför har vi förberett för att göra det enkelt för dig att reklamera.

Det ska vara enkelt att lämna synpunkter

Om du skulle vara missnöjd med våra tjänster på något vis, är det bara att klicka på reklamationslänken nedan. Du kommer då till en reklamationsblankett. Fyll i den med dina synpunkter så återkopplar vi inom sju arbetsdagar.

Du kan ladda ner blanketten här.

Tolkresurs

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Tolkresurs Sverige AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@tolkresurs.se.

Tolkresurs Sverige AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR