background image

Rätt tolk för
varje uppdrag

Hos Tolkresurs har du tillgång till tolk- och översättningstjänster i över 160 språk och dialekter. Vi hjälper dig och dina klienter, patienter, kunder och samarbetspartners som talar ett annat språk, att förstå varandra. Snabbt, engagerat och effektivt.

Alla våra tolkar och översättare har språkutbildning, många är auktoriserade och de flesta har även någon branschkompetens. Vi matchar alltid fram bästa möjliga tolk till just ditt uppdrag. Därför är det viktigt att du anger dina behov så noga som möjligt redan i beställningen. Vi arbetar självklart under tystnadsplikt. Du når oss dygnet runt, och hög service ingår alltid.

Bra att tänka på innan beställning

  • Vilket språk behöver jag?
  • Finns det olika dialekter i språket?
  • Från vilket land kommer kunden/klienten/patienten ifrån?
  • Behöver jag en manlig eller kvinnlig tolk?
  • Vill jag ha en tolk på plats eller telefontolk?
Tolkresurs

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Tolkresurs Sverige AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@tolkresurs.se.

Tolkresurs Sverige AB, förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR